Juhla- ja catering-palvelut

Villa Korkatti tarjoaa upeat puitteet erilaisten juhlien järjestämiseen. Meille voit tulla viettämään häitä, muistojuhlaa, syntymäpäiviä, perhe- tai sukujuhlia sekä muita tilaisuuksia, joihin tarvitset ystävällistä palvelua ja herkullista ruokaa. Kaunis pihapiirimme tarjoaa kauniita kuvauspaikkoja ja lisätilaa juhliisi. Juhlat toteutamme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, sydämellä ja ammattitaidolla. Valmistamme ruoat ja tarjottavat itse omassa keittiössämme, käyttäen kotimaisia, tuoreita ja puhtaita raaka-aineita. Yhtenäiseen juhlasaliimme mahtuu hyvin jopa 100 henkeä ja käytettävissänne ovat myös nykyaikaiset AV-välineet.

Haluamme olla apunanne luomassa juhlia, jotka säilyvät teidän ja vieraidenne muistoissa vielä pitkään. Voit ottaa täysin vapaata juhlien järjestelyistä ja antaa meidän huolehtia kaikesta tai halutessanne voitte tulla koristelemaan ja laittamaan juhlasalia mieleiseksenne.

Meillä sinun on helppo valita juhliesi oheen myös tilaisuuden luonteeseen sopivaa ohjelmaa ja aktiviteettia. Esimerkiksi menevämpiin juhliin paintballia, kirveenheittoa ja aistirataa tai rauhallisemmin talon tietovisaa. Ruokailun ja hauskan tekemisen päätteeksi voitte vielä rentoutua ulkosaunan & paljun lempeässä lämmössä ja jäädä meille vielä yöksi majoittumaan.

Halutessanne voimme tulla toteuttamaan juhlienne tarjoilut myös muualla kuin Villassamme.

Hinta juhlille muodostuu valitusta menusta, henkilömäärästä ja mahdollisista lisäpalveluista.

Hääpaketit:

Täyden palvelun paketti

Tällä paketilla teidän tarvitsee vain saapua paikalle juhlapäivänänne, me hoidamme kaiken koristelusta ja tarjoiluista lähtien.

Jotain omaa vähän

Tällä paketilla me hoidamme tarjoilut, juhlasalin liinoituksen ja kattamisen sekä loppusiivouksen kun taas te pääsette koristelemaan juhlasalin ja pöydät mieleiseksenne.

Jotain omaa enemmän

Tällä paketilla me hoidamme tarjoilut ja loppusiivouksen ja te pääsette koristelemaan, laittamaan ja kattamaan juhlasalin mieleiseksenne.

Ohjelmapalvelut

Etsitkö tyylikästä menopeliä hää- ja juhlakuljetuksiin? Meiltä voit vuokrata upeaa Volvo Amazonia juhliisi.

Olitpa järjestämässä firman virkistyspäivää, parhaan kaverin polttareita, koululuokan ryhmäytystä tai omia synttäreitäsi, Villan aktiviteetti-paketeista löytyy sopivaa tekemistä tilaisuuteenne. 

Tiedustele hintaa